нас ни бараа и малечка сликичка во септември за да ги направат слободните, кои да, класниот ги дава кога ќе бидат готови, а пред слободни едно како картонче дека си средно за ако влезе контрола во бус да покажеш. за изјава за упис немам појма, не се сеќавам.
Na Bitpazar pozadi, na tezgite imate lulaski drveni, ubavi. Imaat i ubava stranicna zastita i pozadi na grbceto, a napred se kreva daskickata za da sedne i se spusta koga e sednato detenceto za da ne paga.
^Имате и во продавници за детски играчки. Овие дрвениве ги имам гледано по околу 350 денари отприлика. @marama @Bubce38
Сфаќам дека е индивидуално,но да прашам, отприлика и орентационо, колку пари според вас е во ред да се дадат на свадба на најдобар другар?
Во книжара има на парче. Ние на поблиските другари им дадовме по 100€ ( а и со иста мера ни беше возвратено од нив). На едниот ептен близок 150€.
Зависи колку можеш да си дозволиш. Мене реално 50 евра ми е ок сума. Можеби повеќе за некој со кој сум ко сестра /брат ама и зависи колкави примања имам во моментот.
Немам познавања дали е антибиотик или не, ама јас го користам кога имам херпес на усните и многу сум задоволна. За ден, два ми поминува.