Окситетрациклин хидрохлорид и хидрокортизон е составот. Значи антибиотик плус кортикостероид. Зависи за какви иритации прашуваш, ама за рани на кожа е одличен. Да не се претера со користење.
Колку максимум можам да подигнам средства од банка, дали има некоја процедура за поголеми суми со претходно закажување и сл. Ме интересира конкретно за НЛБ, доколку некоја знае тонча информација.
За штеден депозит се работи? За сума над 10.000 евра мора ден унапред да се најави. Во мали филијали би било добро да се најави и за помалку. А доколку сакаш да извадиш доста голема сума, може да те пратат и во главната филијала, со претходна најава.
Купив кашкавал на здравје радово, кашкавалот смрди на нафта и има чуден вкус, не може да се јаде. Дали имам опција некаде тоа да го пријавам да се однесе на испитување ??? Што ни даваат да јадеме ...
И во тој случај, ако е над 10.000 евра најави ден претходно и напомени во која валута сакаш да ти ги исплатат парите. Процедурата е едноставна, само трансакциска и лична карта е потребно. Е сега, доколку некој ти ги префрлил парите, може Народна банка да бара потекло на парите, зависно од сумата која е префрлена.
Фала ти. Префрлени пари се ама како хонорар на неколку рати, со договор поткрепено, не верувам за ова дека ќе бараат потекло или образложение, си има соодветна шифра и плус правно лице е. Фала ти најмногу за одговорот
Максимум 24ч е готов. Ако си од Ск си го земаш веднаш штом е готов, а ако си од друг град и чекаш од Скопје да стигне до твојот град тогаш ќе фати 48ч. Цената е дупло повисока од цената за редовна постапка.
Ми падна топломерот на свекрва ми, кој го чува 30 години и ќе се лути сега... се скрши само на крај стакленцето. тоа со живата е цело. има ли шанси некој стаклар да го направи?
хахаахахаха ја купив.... ама малце е бог да чува На одммор се сеа, маж ми вика немој да и кажеш ќе се вратат од море