Малце глупо прашање ама Каде е хотел Бристол? После камени мост? Затоа што мене ми покажува Булевар Кирил и Методиј(некаде кај МОН)
Мислам дека сега таа крема реално ја нема истата формула од кога искочи кај нас, мајка ми тогаш ја зема кога искочи реално даваше резултати што до ден денес се знаат, ама сега мислам дека не е баш квалитетна како предходно и е ептен ефтина што за тие пари мислам дека не вреди многу
Истиот проблем го имам... ми се појавуваат наредниот дел, претежно кај што се виткаат рацете и стојат неколку денови... Ако најдеш решение, те молам да ми пишеш
Оф леле извини за грешката! Хотел Стоун Бриџ, после Камени Мост кога одиш од Плоштад према Чаршија, од десна страна, во старата зграда на Комерцијална.
Дали доколку имам Сетек клуб картичка можам да купувам производи по клуб цена или треба уште некој друг услов да се исполнува за да може да се купува по таа цена?
Имам круна, малку го има изгубено сјајот и на некои места е малку потемнета. Со што да ја исчистам и да и го вратам сјајот? Ја имам околу 5год Мислам дека е бижутерија ама не сум сигурна.
Ако сакам да испратам пари некому што е во странство, што бараат во банка? Скоро истата процедура е како тука кога се уплаќаат пари или?