Дали има некој ветеринар или некој што се разбира многу околу животни? Ми треба совет за мало бебенце без мајка...
Колку пари е да се прати порака/ да остварам 1минута повик од Германија (од македонски број) до Македонија? Мора ли да имам уклучрно роаминг за да пратам порака?
Јави се во контакт центарот на Телеком/Вип или на што и да си и ќе ти дадат информација или пребарај на веб страниците.
Ќе бидам многу благодарна ако некој ми помогне. По грешка исправ нов прслук на повеќе степени од што треба и ми се уништи т.е згужва, еве и слика. Сакам да го 'спасам' ако е можно, плус скапо го платив, хееелп!!!
И јас еднаш така згрешив и не најдов чаре. Си пукнав од мака. Ако најдеш ти, кажи и јас да го спасам мојот.
Не знам во која тема да го сместам прашањево, ако не е соодветно преместете го дека треба. Дали сте имале искуство со адвокатската канцеларија на Мери Младеновска Ѓорѓиевска И Ратко Ѓорѓиевски? Инаку Мери Ѓоргиевска е поранешна министерка во времето на Сдсм во 2002/2003 тој период мислам. Но, мислам дека тие не се многу во канцеларија, вработените им ги вршеле работите. Па, ако има некој искуство нека каже Овде на сликата е Мери
Kako se dodeluvat stipendi od UGD,so kakov uspeh,I Dali ako postignam dobar uspeh megutoa sum pisala kvadrat godina,bi mi dale.
@fana @diskreten32 Преку банка мислев. Пример која е процедурата за Western union? Каде треба да одам, што е потребно?
So moneygram e podobro pomalku provizija ima toa mislam.ttk banka ima i nekoja menuvacnica funskionira isto kako western union so licna karta odis i davas podatoci na covekot koj treba da gi podigne tamu ime prezime i adresa
Znam deka od MON ne dodeluvat za Zemjodelski fakultet,I imat uslov da ne nema studentot kvadrirano godina.