Знае некој некоја страна за кратење песни сакам една да ставам во тел но многу мб е дали може некако така да се скрати или на пример да се скрати на почетокот и само дел од песната да остане
Девојки, утре сум на свадба, а имам две прилично големки модрици на нозеве. Ќе носам кратко фустанче, па ај ако знае некој нека ми каже што се ставаше за побрзо да поминат модриците? Знам дека пред некое време читав низ темиве, ама никако не можам да најдам. Освен хепатромбин маст, друго нешто можам ли да ставам за побрзо да ми поминат? Тенкју
А да пробаш со леб натопен во вино. Или леб,кромид и сол? Мене ова ми изгледа како некој луд експеримент ама така прочитав. Па пробај.
Како што ти пишав во ЛП.. Ова ти е постарата верзија. Малце поедноставна е. http://old.mp3cut.net/ А оваа поновата, што ти ја пишав пред тоа, и мене не ми ги отвара некои песни..
сакам да прашам дали некој знае дали постои опција на интернет да се провери дали одреден доктор ти е матичен ???
Ме интересира, дали кога го носите телефонот на поправка во vip ви даваат друг за употреба дур да го направат вашиот?
Во оваа тема може да прашаш што ти треба slobodno-vreme/kompjuterski-problemi-t3992/?hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%98%D1%83%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8