@Crnookata со квадрирана година тешко стипендија Прво, не би квадрирала ако си толку добар студент, второ, за угд стипендија не треба да имаш ниту еден заостанат предмет, мон стипендија мора да имаш положено 90% од предметите
Ништо посебно. Даваш точни податоци за лицето што треба да ги прими парите. Трансакцијата генерира еден број и треба да му го кажиш на лицето што ги прима парите. Тој кога ќе ги подига треба да приложи документ за идентификација за да се утврди дека податоците што ти ги даваш и неговите се исти, а и бројчето треба да го приложи и да се совпаѓа. Многу има провизија, претерано.
За УГД не можам да одговорам, јас сум студент на Јустинијан Први, УКИМ. Ќе видам по другарки што студират на УГД да се распрашам ако сакаш.
@zuto Ако добро ме служи меморијата, во некои теми имаше постирано линк од продавница за необични сувенири?
Можеби, се сеќавам дека имам предложено нешто за онаа во Зебра, ама не ми текнува како се викаше, нешто со арт мислам беше во името. Едит: Еве си го најдов мислењето
Девојки здраво, нова сум тука ама профилов е на другарка Имам едно итно прашање ако може да ми помогнете Сакам да одам на летување во Египет па да ми понудите некоја добра агенција доколку знаете