http://supertravel.com.mk/category.aspx?id=41036 https://jk.com.mk/tours/egipet-hurgada/#1550829454806-1a92aeeb-de47 Види тука нешо ако ти се свиѓа
Здраво луѓенца Јас имам едно прашање, се надевам ќе може некој да ми помогне. Вака, сакам да објавам текст/приказна на некоја страна како на пр. на страната "Жива меѓу мртвите" или некоја слична. Знае ли некој како, што. Што треба да напраам ? Фала ви однапред *
Ве молам, доколку некој иде во ДМ денес, да ми пише лп... ми треба да провери за еден производ. Фала однапред.
Тукушто разбрав дека како припадник на малцинство во државава сум имала некои предности за упис на факултет. Дали некој поинформиран може да ми објасни што како? Сега првпат дознав за ова преку случаен муабет со братучетка и ме интересира што точно менува тоа, вреди ли да бркам документи за истово или не ми менува ништо посебно?
Ти менува ако немаш просек за државна квота, па кога ке поднесеш документи дека си дел од малцинство, речиси сигурно влегуваш во државна квота и плаќаш 200 евра година. Освен ова, немам слушнато друг бенефит да има.
Епа тогаш изгледа нема да имам потреба да се малтретирам со плус документи, чим така. Фала многу на информација.
Е да, немаш потреба да се малтретираш дополнително, секако ке се запишеш каде сакаш. П.С. Честитки и ти посакувам многу успеси понатаму.
Па незнам како се вика ама не е на фб. Знаеш коа ќе пишеш на гоогле ти ја отвара нивната страна. Како го објаснив ова којзнае дали ќе ме разбереш
Не знам за друга освен за фб страна. Како што рече @Blue.Sky мислам дека сакаш да отвориш веб страна, но искрено не знам како се прави тоа.
Здраво пак јас за санитарнита. Од колку саат можам да појдам да си ја земам санитарната? Да не имаат специфично време на издавање?
Е и да и не, сакам да го испратам па они да објават. А да отварам моја страна е друго. Сепак и тоа не би било лоша идеа
За отварање на страна има начини, дали како блог или нешто слично можам да ти кажам како. А за објавување до сега сум сретнала на страната Crnobelo можеш да им пишеш текст кој они треба да го прегледат и да видат дали е за објавување во вид на статија.