од 800-1500 зависи каде го праќаат , за 5-7 дена е готов , јас го праќав така минатата недела ,1300 во систина е
Мислам во ремедика е 1500 а резултати добиваш за некој ден. Ако е 1200 ко што кажува фана повеќе ваму ти се исплати ако си од си.
Ако сакаш можам утре да ја прашам дали и е готов. Вчера ми кажа дека испитувала а не ми кажа дали земала резултати.
На муабетот ми се јави золвата па ја прашав. Резултати добила за 2-3 дена, материјал и зедоа во коруновски мвр (таму и е матичниот, но таа самата сакала да си направи пап на приватно сега, бидејќи право на бесплатен ќе имала дури во декември) не знае во која лабораторија го испитуваат бидејќи сами го носеле.
Дали во Скопје се продаваат Моцарт благи како тие во Виена? Или слични бомбонери колачи сеедно со марципан што имаат ?
@Tokyo. Сега дека ме мрзи да објаснувам, утре дефинитивно ќе ти одговорам СДП: Како да ги пишувам акцентираните букви "е" и "и"
@NarCis@ Бидејќи сега седам од телефон, претпоставувам ова е за компјутерска верзија, па утре ќе проверам. А доколку не ми излезе таква опција, кое е решението? Однапред да си прашам и однапред да се заблагодарам
@NarCis@ Да, да за компјутерската верзија прашував, а за телефонот пробав и си функционира Утре ќе пробам на лаптопот, бидејќи ми треба за таму Ти благодафам многу @Tokyo. Ќе гледам да одговорам сѐ што знам