Претходно знам прашував за цена, па сега ме интересира процедурата за вадење на меѓународно патничко осигурување. Претпоставувам не мора претходно со закажување, а за таму што ми е потребно, пасош/лична карта и за уплаќањето како оди? Во агенциите има директно со картичка или треба со уплатница од банка? Благодарам однапред на одговорите
Кој спреј е најефикасен против убоди од инсекти? Ме имаат искасано некои мали мушички.. нозете ми се со ситни пликови и тоа повеќе.. на едно место по 4-5 имам Има ли спас?
Строг центар. Спроти рамстор меѓу зградите. Многу е блиску од рамстор се оди и пешки за 2 минути. Точно е дека е позади полициската станица беко, но бидејќи знам не си од Скопје поверојатно ми е да знаеш каде е рамстор отколку полициската станица беко
https://shop.eurolink.com.mk/EurolinkWebShop/shop/wizard?type=travel Од дома, чиста работа, плус 10% попуст на онлајн купување. Само после исштампај си ја полисата and you're good to go.
Нема тенк ју, смрдени низаедни, биди поидиот од нив и не попуштај. Највеќе од кожа ме вади ваквиот однос кон жените, да ти е страв дете да родиш