кај мене во АК е 50 ден со твој балон, 80 ден обичен балон со хелиум (кој на топлово повеќе од 4 часа не трае) и онаков,...знаеш каков 150 ден.
Не. Нивен обичен е 80. Твој е 50 каков и да е. Мислам дека и чка за толку во парк ги правеше нејзините..
има 2 цвеќари. не таа на автобуската (последна двојка) туку таа во трговскиот. на автобуската не ги бива.
Знае некој да ми каже кога се бесплатните возови? Знам за студенти е секој четврток, ама имаше и за викенди, како одеа? Кои викенди точно се бесплатни?
Здраво дали бил некој во скоро во сити мол да ми кажете дали имаат нова роба на летни алишта купаќи и сето друго останото. Фалаа
Може да се случи и да не ти побара полицијата ако те застане, ама за мирна глава заверете си полномошно кај нотар, ова ќе ти брка работа за низ Мк, а за надвор има специјално меѓународно полномошно, кое се вади во АМСМ. И во ова што ќе биде заверено од нотар, може да си наведете дека важи и за надвор од Мк, за секој случај, зашто може да ти затреба, ама потребно е и ова меѓународното, зашто во друга држава не можеш да предвидиш што ќе побараат, а казните се високи.
Каде може да најдам (евтини) Базени во Скопје? Не ми треба онлајн, туку конкретна продавница каде што ќе можам да одам да разгледам (не детски, за возрасни)
Види овде како ти се цените, јас одовде доста поевтини работи си наоѓам често. http://mtdgradina.mk/letna-programa/bazeni
На вакви мислиш? Ако да,јас сама си ги надувував со цевчето што идеше со нив. Така правам секој роденден