Дали при скенирање на сметка за повраток на данок ви се случува некоја сметка да неможе да ја скенира од незнам која причина? Значи кликам на тоа, се отвара камера и така си стои, ништо не се случува. Баш ми е криво оти станува збор за поголема сметка во случајов.
Мене вчера така ме зезаше една сметка, па после испадна не ми бил паралелен телефонот со сметката. Пробај да го наместиш убаво телефонот.
На приземје, отприлика на средина кога се движиш по главниот коридор (Плоштад-Холидеј Инн). Преку спореден коридор пристапен е и од страната на Жена парк.
Низ сити мол дали сте разгледувале викендов на попуст некои шорцеви,суќнички или фустанчиња и по која цена?
Здраво, дали има некакви ограничувања во авионски багажот од 20кг (пр. за течности како дезодоранс, парфем и сл.) ?
Мислење за коктелите од кам ако некој ги пробал? Посебно за пина коладата. Како да видов дека се 250ден па дали да фрлам џабе пари или се пие ?
Има од Мармарас. До Пефкохори мислам одат на прв крак,секој ден. Има тура и околу заливот Торони. Фина екскурзија ама ништо посебно. Е доколку се соберат доволно луѓе има крстарење на Атос , трет крак. Со обиколка на Света Гора
Имам болка во надворешниот дел од десното уво, тоа триаголничето што е од страна на лицето, е само тоа ме боли при допир, останатото не. Дали знаете што можам да направам, природен лек или од што може да биде? Ептен боли и нервира