Контролен панел => Профил => Потпис. Најпрво во опциите горе стисни на IMG. Потоа каде што е сликата, стисни десен клик на неа, а потоа Copy Image URL. Откако ќе го направиш тоа во просторот помеѓу
Сега засега само терасата е наводно отворена. Како што знам јас од 8 до 16 часот е отворена и со лифт се качуваш до горе..
Имам две прашања. 1. Како да најдам на лаптопов каде што имам инсталирано Windows7, да пишувам со македонска поддршка? 2. Дали во недела работи лизгалиштето, само не знам за кое прашувам дали тоа у Борис Трајковски или некои си под Кале?
За тоа во Борис Трајковски знам дека работи секој ден од 9 саат насабајле па се до полноќ... Ама од 17:00 до 22:00 е резервирано за тренинзи.. А за под Кале тоа, прилично сум сигурна дека и тоа е отворено во недела..
Дечки, ми треба ваква зачакалка од ковано железо или слична на оваа... Сте виделе негде низ Скопјево? Ениуан?!?
За кутија можеш да прашаш на некоја тезга каде што се продаваат прстени да ти дадат ако имаат празна, а да се купува немам видено
Јас имам видено рака во она Ладоро( вака се викаше валда) кај СоулПаб во град ,ама не знам колку пари беше ама ми се допадна многу
Каде може да најдам хартиени корпи за бомбици и коцкасти колачи со поголеми димензии и која им е цената? Благодарам од напред