Сите различно, некои само сабајле, некои само попладне, најкасно до 17:00. Мислам. Ова за мали снимки. А за панорамски снимки, со упат може само во Поликлиника Битпазар, или на стоматолошка клиника, првите мислам дека периодов немаат термини, на клиника немаш фиксен термин, кога сакаш одиш. Само јули и август работат до 13:00-14:00 поради одморите. А може и грешка сум, порано беше така, сега не знам дали е исто.
Не ми треба панорамнска туку поединечна, дали ова се може матичната да провери да ми каже и закаже? Се работи за повеќе заби и затоа сакам државно но да не е рано наутро. Фала, или каде да се јавам да прашам?
Матичната може да види каде има термини, зависи и во која населба сакаш. Има во скоро сите поликлиники Букурешт, Јане Сандански, Бит пазар (мислам дека моментално имаат само утрински термини), Чаир, Железара, Железничар. А може и на клиника, не си врзана со време, одиш кога сакаш ти.
Уште со ова, на клиника до кога може да отидам најдоцна без да имам закажано? Извини, само уште ова прашање.
Упатот важи цел месец. Регуларното работно време им е од 07:00 до 19:00, ама сега во лето не знам, мислам дека до 13:00 работат.
Кај тезгите со железарија на Зелено пазарче има продавници со такви работи. Во зградите се.Ама не знам до кога работат. Или ако не ти е далеку Зегин буњаковец према Стружанка во тој ред има продавница со железарија.
@Вереничка да провериш уште еднаш дали сеуште примаат во втора смена зашто минатата недела бев на гинеколог во втора смена и ме предупреди дека за брисеви ако сакам на државно ќе треба да одам во прва смена, не примале веќе Пролече во втора.
Цената на билетот Скопје-Битола во еден правец е околу 300 ден. а повратен е 500 ден. Возни линии од Скопје има кон следните градови, Скопје- Гевгелија, Скопје-Кочани, Скопје-Табановце, Скопје-Кичево.
Дечки многу многу битно и итно!!!!! Некој ве моламммм да ми даде контакт ако познава луѓе што помагаат при селење со камион, ми треба за кревање и преместување мебел во Скопје Многу ми е важно плис