Како изгледа болва? Си играв со едно маченце и ме убедија дека сигурно е полно болви. И сега ме фаќа паника.
^грдоооо мали ситни црно кафеавки....не се заприметливи. А доколку ги имало можеш само осип да фатиш.
Спојлер Лесно се закачуваат за човек, но доколку ти се закачила сигурно ќе забележеше до сега. Повеќе изгледаат како црни точки на кожата.
Имаше на форумов постирано торент од 60 дневна програма за вежбање. Не можам да го најдам торентот. Ај некој љубезен нека ме насочи..
Само да не си го ставала во скут, до облека па да влезеш дома да си легнеш на кебе, зашто ако ги внесеш во соба и се размножат тешко ќе ги уништиш, треба да переш кебиња, теписи и сл. На мачето можеш да ги видиш како лазат, на тебе можеби нема, ама ќе приметиш кога ќе те укаса некоја, ќе се чудиш од што е. Затоа не гали мачиња со болви, ако се твои, купи некој препарат да им ги уништиш болвите. Не се плаши сега, ако си го галела еднаш, може не ти пренело некоја, како што викаат од еднаш педер не се станува , ама пази си друг пат.
ONE - Чаир Ул. Џон Кенеди, локал 5 1000 Скопје Тел:+389 2 5411 714 Или јави се, или пиши во инбокс во групава. Имаш линкови овде. INSANITY workout.
Работат утре продавнициве по ГТЦ (Теранова, Евроазија, Еко, Елит)? Зелен пазар работи? Спојлер За Бит Пазар сигурна сум дека не работи.
Сакам да прашам, се носи нешто кога одиш на Бајрам кај другарка? И ако се носи, што се носи? Поканети сме кај другарка од клас на баклава, ама не знаеме дали и што да однесеме, бидејќи не знаеме какви им се обичаите на Босанците..
^ Веројатно се носи. Еве јас кога би одела би однесла некоја убава бомбоњера или кутија со колачи. Друго не ми паѓа на памет.
Незнаев каде да го поставам прашањево дали тука или во фотоапарати,ама дека е почитана темава се одлучив тука,како и да е.. Сакав да ве прашам дали може да се позајми апарат(професионален)на неколку дена,како некој вид рентање и после да се врати????
Феминки, ми треба совет - каде од Скопје да купам торта ( гледам " Канела " доста ја фалат ) некој предлог околу истата ( само да не е овошна ) , и дали знаете како им идат цените, така до 20 парчиња ?
Дивајн незнам за други, али за Кувертира гарантирам дека имаат многу убави торти... Еве ти ја и страницата да си видиш, јави си се имаш телефонски број, прашај си, нарачај си http://www.kuvertira.com.mk/sajt/index.php
Сакам да прашам дали некаде во Скопје прават ѕидни часовници со ваша слика Видов кај братучед ми, ама тој го има правено во странство, и многу убаво ми се виде. Вака нешто изгледа, сликата е од интернет.
Знае некој дали работи вечер нешто во центар? Некој кафич,нешто...Рамстор можеби? Сакам да излезам,па да не ми биде за џабе.