Симнати или онлајн? Ако сакаш симнати да гледаш, ќе си спуштиш плеер, јас користам VLC Player. Притоа сериите/филмовите да ти бидат на мемориската картичка. А за онлајн не знам.
За онлајн имаш страни премногу.. Само пиши го филмот и одма ке најдеш а имаш и со превод само многу адови се отвараат дур да го пуштиш филмот затоа подобро е симнати.
Јас си гледам симнати. На членката погоре и одговорив како. За онлајн ми помина ќефот. Баш поради тие реклами.
Прашав во соодветната тема ама не знам дали ќе добијам таму одговор Препорачајте ми добар психолог во Скопје на приватно, но не многу скапо. Повеќето што сум ги прочитала како предлози ми се скапи.
Јас симнувам на компјутер, па префрлам на телефон. Повеќе серии гледам, кога ќе можам, а мемориската картичка ми е од 32 Gb. Имам околу 8 Gb музика, останатото се серии. Не дека постојано гледам, на периоди ми е.
Нема врска ако изворот и е сигурен како замунда на пример За антивирус само ако ги симнува директно од гугл..
@cresa-jagoda Мојот има фабрички антивирус инсталиран, за free не знам да ти кажам искрено. @Tokyo Е не знам од каде ќе симнува, али у секој случај нема да смета да си има антивирус инсталирано.