https://www.sportvision.mk/oprema/4762711-champion-hand-weight-1-5kg-purple разгледај тука земи си онлајн се поефтини, испорака супер имаат стално нешто порачувам, се е поефтино, се плаќа на рака
@GirlLove (мислам дека те разбрав на што мислиш) прво ќе отидеш во Галеб што е надвор од автобуската да ти ја заверат и да ти дадат број за седиште, односно нова карта за назад. А после одиш на шалтер во автобуската за да ти дадат ливче за да поминеш накај автобусот, тоа мислам дека беше 30ден. По се изгледа ништо се нема променето. Вака беше пред 5 години.
Да, така. Проблемот е што јас веќе заминав без да се вратам назад за да ми дадата ливче. Е сега, дали ако тапа го направам кога ќе си одам ќе ми важи резервацијата?
При враќање назад за Скопје со повратната карта ако се качиш од главна автобуска во Охрид ќе ти наплатат 30 денари и мораш да ја чекираш картата. Ако се качуваш од друга споредна станица, ја покажуваш картата во автобус и не ти наплатуваат за чекирање на повратаната карта. За секој случај кога ќе се враќаш прашај на автобуска. Исто е и за одење од Охрид до Скопје. Само на главната автобуска наплатуваат.
Не знаев каде да прашам Убави машинки за уредување на брада, не прескапи каде има? Може и предлог за машинка ако знаете.
Провери во продавниците на Техно маркет, Нептун и Сетек во градски парк. Обично секогаш имаат некој попуст
На ова само би додал машинката да е минимум 800ден од овие продавници. Ја земав од Нептун, 800ден беше, веќе 8-9 години ме служи без проблем. Тие од 300ден одма се расипуваат.
Имам Visa картичка од Халк Банка. Дали можам да плаќам со неа (да ја користам) низ Германија/Белгија/Холандија?
Девојки од Берово, може ли да ми кажете хотели во вашиот град? Треба деновиве да одам, но не знам каде да се сместам за два дена, никогаш не сум била па ми треба помош. Освен Аурора пошо е изгор
Ima Ii vo Sk kafe - knizarnica. Znaci baram knizarnica kade e normalno da kupis kniga i da sednes da citas so kafe.
Пред две-три години, книжарница Три отворија ваков локал во Дебар Маало. Не знам, дали се уште функционира. И Просветно дело имаа најава за отворање кафе книжарница во Сити Мол, но немам инфо за реализација на идејата. Можеш телефонски да ги контактираш.
Магор на КИМ постојката, кај Балет. Метаноја, на улица Максим Горки (со јапонските цреши). Други не знам.
Децата од нашата улица, во Дебар Маало. Мислам не ги купуваш книгите, си имаат таму мини библиотека, или ти можеш да си понесеш книга. Вака беше пред некоја година, се надевам сеуште е.