Каде да најдеме костим за капење за тинејџерка? Значи за 12-13 годишно девојче, ама да не е со корпи, чуда, туку сепак да е детско, соодветно за возраста?
Благодарам, не се сетив на Њујоркер. Во Теранова, Котон и Ваикики гледавме само, немаше ништо соодветно
http://www.cph.mk/mk/kontakt/2018-02-08-13-45-25 (поранешна амбуланта Пролече, од Веро Џамбо одиш кон железничка, на семафорите пред железничка вртиш десно, одиш во правец кон бензиската макпетрол и само право. Ја поминуваш Трета Мак.бригада и објектот кој е пред тебе е тоа што го бараш) Храната што си ја јадела нема врска со санитарниот преглед.
Дали ако годишниот одмор ми завршува во петок ме следуваат и двата дена од викендот или од сабота треба да почнам на работа? Се работи за мол каде што и викенди се работат, а во одморот не ми се вклучените викенди и празници.
Ваљда ти даваат и некоја слободна сабота или недела у месецот? Јави се најдобро прашај си, бар саботата да ти ја дадат, да си дојдеш при себе пред работа.
Каде можам да најдам новчаниче ама не од тие долгите како правоаголник што се туку од тие малите што се како квадрат?