Ме интересира нешто во врска со првиот ден од средно,бидејки сега ќе бидам прва.Па ме интересира дали треба нешто да носам(мислам на тетратка некоја или сл)и што најчесто прават првиот ден?
Доволно ќе ти биде да си носиш мала тетратка или мало тефтерче и пенкало колку да си запишеш што ќе ти кажат(име на класен раководител,кај е училницата,распоред на часови...).
како што кажа nextredstyle тефтерче и пенкалце за да запишеш броеви на училници (доколку ги менувате секој час), професори, распоред, од колку до колку се часовите и која сена кога почнува. инаку се претставува класниот, збори глупости, ви кажува распоред, професори, смени, дека ќе се дружите, да си учите бла бла.
Какво апче да се напијам поради болка во рамената??? Ужасно ме боли и почнува и главата, како укочена сум. Итно е.
Ништо посебно, ние само 15мин останавме. Чекавме надвор дур не викнат, кажаа тој и тој клас, не собра класната, се гледавме ко марсовци. Ни кажаа распоред, да го сликаме само, ни кажа ајде да не ви губам време, одете шетајте денеска зошто 4години тука ќе седите ама брзо ќе ви пројдат. Земи си само тетратка ако сакаш. Кај другарка 5ч ги држеа. Зависи до школо.
Дали изборните предмети на факултет од универзитетска листа имаат помалку кредити од тие од факултетот?
Предлог солидни beach bars одма после Солун? Или околу Sahara Resort... прашувам во темава бидејќи е итно...