bella24Истакнат член дали има автобус што сообраќа аеродром александар велики - скопје до скопје центар/железничка
@bella24 има, но не ми текнува на името моментално. Јас се враќав од аеродром до Скопје пред некоја недела, 180 денари чини карта. Еве мислам дека ова им е страната, јави се да си провериш https://www.manoragroup.com/en
@poenta @bella24 и јас знаев за Вардар Експрес ама го немаа ни шалтерот за купување карти, а ни автобус не видов. На нивно место беше ова новото, од таму ја купив картата.
некој добар женски гинеколог во скопје ? ми треба за матична да ми биде зашто во чаир вампиркава не ми е нешто посебно...
Ако некој е заинтересиран за купување на мало водно желче (црвеноушесто) + аквариум нека ми пише, старо е 2 години но уште е мало.
Има ли во Сити Flormar? Или било кај во реон на Карпош, Дебар Маало најдалеку? Има во Рамстор Мол знам ама до таму баш и не ми се иде
Ако имаш во близина маркет Гиго Трејд, провери дали се уште имаат штанд. Порано имаа и беше поставен на влезот од маркетот во делот кај касите.
Здраво луѓе Прашањето ми е до оние што живеат/ живееле Германија, кога се летните попусти? И општо како се движат цените, какви им се попустите и сл? Сакаме со платата од август да се подновиме И да, нешто за Штутгарт ми спомнаа, многу се исплаќало, билп евтино ама да си прашам тука. Би ги тагнала @danichap и @Herrera пошто за нив само знам дека се таму
1 Како да се веќе почнати ,што сум шетала по трговските ги има веќе 2-3недели. Немам искуство за Штудгард.