Само да ве известам, во Чаир покрај продавниците на Waikiki Outlet, D sportska oprema, Neptun, Golden Rose, Sport Vision Outlet...Се отвори и Сетек (попуст до денес), и голема продавница за храна/пијалоци/облека/кујнски работи/опрема за кола, за плажа итд.
Почнати се. Во просек по околу 30% на веќе намалена гардероба и обувки. Пример конверсот патики беа од 65еу на околу 40еу и на таа цена имав уште 30% попуст. Секако скоро се е разграбано, среќа е број и модел/боја дали ќе си најде човек. За штутгарт немам искуство, но исто е секаде.
Еве на нетов што пишува, мада јас преска бев на шопинг во New Yorker и Deichmann - сеуште на излогот стои дека имаат попусти. Der Winterschlussverkauf beginnt im Normalfall Ende Dezember/ Anfang Januar. Der Sommerschlussverkauf findet meist Ende Juni/ Anfang Juli statt (2019: 28. Juni - 27. Juli). Mid Season Sale 2019 im Überblick: Frühling: 22. April bis 5. Mai. Herbst: 23. September bis 6. Oktober. Der Black Friday findet immer einen Tag nach dem amerikanischen Erntedankfest Thanksgiving statt. Der nächste Black Friday ist am 29. November 2019.
Летниот попуст 28.06-27.07 значи завршен Midseason sale- на пролет 22ри април до 2ри мај Преку есен од 23 септ. До 6то октомври Нареден Black Friday 29ти ноември Bitte
Олимписки базен, ме интересира колку се длабоки тие двата базени, знам дека едниот е 25м и 50м? Дали се плаќа со картичка? Не сум некоја добра пливачка, сакам да појдам за рекреација, читам на страната дека имало и тераса за сончање. Цената за единечни билет е 250 ден. Икуства?
-- https://www.facebook.com/gradskibazenkumanovo/ https://a1on.mk/macedonia/od-utre-zapochnuva-rabota-otvoreniot-gradski-bazen-vo-kumanovo/
Барав на страната на телеком ама не сфатив. Колку е минута од грција кон мкд и обратнопојдовен/додјовен повик по минута, знае ли некој?
Ми треба информација за еден човек кој работи веќе долго време во една агенција , не знам како да го најдам , глупо е да се јавам да прашам сигурно не би ми дале информација или?
Во Грција ако користиш роаминг, најповолен ти е Космоте 79ден/мин. Од тука во Грција зависи кој тарифен модел си. Види на Телеком во меѓународни разговори и роаминг. Кога гледаш роаминг гледај го најобичниот, оти другите мислам се пакети кои се активираат.
Сакам да прашам во врска за ДНК тест сакам да проверам дали тоа дете што мислам мие брат(долга и широка е) кој се разбира околу ова ве молам нека ми пише лп за подетално да објаснам.
Кај да проверам дали хронично болните се ослободени од работа заради топлотниот бран? Слушнав за бремени и стари лица но не и за хроничо болните..