И јас но по медиуми не беа спомнати Имаше една страна(имституција) што објавуваше вакви вести но цел ден никако да ми текне, нешто сум блокирана
-- се извинувам инаку секако сакав да помогнам... ми рекоа ...... хронично болните лица над 60 години да бидат ослободени од работа...
Имаш на сајтот на министерство за здравје. Само бремени и постари од 60 год. се ослободени од работа.
Не гледам причина за да се извиниш ти благодарам за споделеното мислење Ќе проверам сега. Ти благодарам за информацијата.
Здраво, дали знае некој за колку време даваат студентска виза ? (Мислам на од денот на аплицирање до добивање) Фала.
Дали пракса по струка ќе се смета како некој вид на искуство после ако сакам да работам по струка ? + Има ли шанса преку пракса да ме вработат или тоа се случува 1 во 1.00000?
Dali nekoj ke mi kazi dali ima popusti vo city mall? Ne sum od skopje a bi sakala da odam . Ve molam kazete mi da ne odam naprazno.
Здраво каде да најдам решетка за пржење компири? Ми треба онакво како од фритеза, ама само решетката, не ми треба фритезата.