Сметај дека после 8 веќе почнуваат да се затвараат. Некои работат до 8 ипол, некои до 9 некои до 9.30, некои до 10. Зависи
Некој да не има информација кој ќе настапува на White sensation во Битола оваа година за затворањето на Бит фест?
Колку чини порака од тука од ОNE за Грција ? Ај малку итно е мислам голема сметка ќе и дојде на мама заради мене
Па мислам дека е исто како овде да праќаш 5 или 6 денари.Незнам баш точно али јас праќам пораки во Нов Зеланд од ВИП и е 6 денари,ова е ако е без роаминг на тамошен број инаку ако е со роаминг би чинело повеќе.
ако ја пракаш од мак до грција или до било која земја ти е исто 5 денари но ако си со мак број во странство односно користиш роаминг тогас се скапи зависно во која земја ама испод 40 ден нема
Јас да ве прашам, кај можам да најдам како мала чашка термос? Барам да ми кажете конкретно некое место, каде што сигурно сте гледале, ептен ме мрзи да се акам низ град по жешково . Вака нешто:
Каде има дифузери за етерични масла? Вака некако изгледаат, доле свеќичка се става, а горе масло за да мириса убаво просторијата. Не мора баш исти вакви овие се само за пример да ме разберете што барам
Ако има некоја феминка која е на постдипломски на Американ Колеџ нека ми пише лп. Имам неколку прашања, без разлика на кој смер е, општи информации ми требаат
Кај Кјуби осигурување има аптека одма до неа во пролазот има една продавничка за монистри и сл. делови за изработка на накит ,Мурано арт се вика. Побарај таму.
Ако мислиш на монистри, имаш во Delfina's Accessories пример, во центар се наоѓа одма позади Кинг Бургер. А инаку има и во Џамбо, само тука нема некој голем и разновиден избор. Плус, тука ми се и некако детски работите. Срценца, ѕвездички, светки.. Претежно такви ствари се наоѓаат во Џамбо, во делот кај монистрите.
Кај Зоил од истата страна во малата зграда од лево (кога одиш од Кисела вода кон трговски) Исто имаше и една карши поранешно Кармело односно во уличката кај Кинг бургер.