Epa da ,dedo mi i brat mu razlicni preziminja imaat . Brat mu go zel od tatko mu ,a dedo mi ima skroz razlicno ( ne e povrzano so nikoe ime ). E sega me interesira ova oti vadam izvodi za bugarski pasos . Mozno e da mi pravat problem deka razlicni preziminja imaat?
Здраво Дали можете да ми предложете некој што има Фб кој што вези крпи, бањарки, бодиња? Станува збор за 15 крпи, па ме интересира дали има и попуст ...
Да не знаете во Скопје каде можам да најдам кафе во зрна на Лаваца? Фала Или ако нема во Скопје,каде можам да нарачам ?
Јас седејќи во Тренд Аеродром ја видов таблата таму, баш искоментирав не сум знаела дека организираат свадби.
Презиме може да смени, не е некоја голема процедура. Дедо ми и брат му различно се презиваа и 30 години муабет не правеа. За бугарски пасош нема да ти прават проблем.
Некој да ми даде број од жена што чисти по куќи/станови во ск ? Се разбира да е доверлива и добра во тоа што го работи
Desanka Sokolova pisi na fb ima takov tim na zeni so cistat, mene za stance od 50kvadrati mi zema 1000 so moi sredstva, desanka ja nosi zenata so stanot i e skroz doverlivo