Да видеш во Астибо? тие се наши фустани Мк производство на гугл видов дека во тц Беверли се наога (пошо не сум од Ск) Имам земено преубав свечен фустан рачунај на роденден од ќерками го носев во игротека намален беше од 1990 на 990ден Тркни и пиши дали си задоволна од изборот
Разгледував некои часовници по нет, еден ист часовник на едно проверено сито е 99 евра, а истиот на амазон е 45е. Немам никогаш порачувано од амазон, колку е веродостоен, какви се производите, дали се оригинални, како е можно таму да кошта 45евра?
zdravo devojki, da ne znae slucajno nekoja kade mozam niz makedonijava da si kupav vakva ili pak da naracam nekade preku internet
Хахахах имам смешен проблем.Значи на фб кога се уклучувам од некое ново место ми стига да напишам код за да можам да се укл.И сега јас направив фабричко бришење на се што имав во тел и кога го укл повторно како нов тел нели.И сега ми бара код за да влезам во фб но има еден проблем затоа што на мене тој код не ми стигнува.Дали има некој др начин?Немам никаде да ми е запамтен прогилот па да може од тму нешто да направам.
Да не знае некој дали се уште важи понудата од Лукоил со која за наточени повеќе од 300л. бензин следува викенд во Подгорски ан?
Каде низ Скопје има сладолед на точење? Оној класика? На одмор јадевме и сега не знам кај да најдам тука.
Во Стара Чаршија имаше од влезот на Зегин. Провери дали се уште работи. Можно е да има некаде низ слаткарниците во Чаир.
Да не знаете дали уште има во Џамбо од оние сетови за девојчиња за рачна изработка на алки? Ми треба еден таков,со монистри,врвки: