Каде можам да нарачам вакви кутивчиња? Не мора да се декорирани, ми требаат во поголема бројка(околу 400).
Дали може без закажување утре да отидам и веднаш да извадам државјанство, бидејќи ми треба итно или има процедура?
Можеш да поднесеш барање за државјанство, ама нема да ти биде издадено одма. Од 5 до 7 дена мислам се чека. Ако знае некој посигурно нека каже.
Од мое искуство со поднесување барање на шалтер веднаш ми го издадоа уверението за државјанство. За изводи се чека неколку дена.
Мене ми извадија државјанство веднаш. На шалтерот во МВР ми дадоа барање, го пополнив, и за неколку минути беше готово.
Здраво. Сакам да знам дали можам да запишам година (во мој случај четврта) ако имам пропуштено пријавување на редовна летна испитна сесија. Имам пријавено за 6ти семестер на редовна зимска сесија. Не положив ниту еден, па пропуштив летна. Освен што ке си платам кредити, нема да има ли друг проблем?
EBay Kleinanzeigen. Toa e aplikacija i vo filterot ke vneses koj reon sakas. A ima i immomio, immowelt, vonovia I sl. Jas najdov preku ebay.
Zavisi kakvo hobi ima. Primer ako saka da gotvi, kupi i neshto za kujna, ili pak nekoj ukras za vo komoda. Ili pak mozes nekoja marama. Ili prsten. Tetka mi se raduva mnogu na nakit. Ima 65. ❤