Истата е таа кај Зоил со таа кај Кинг Бургер. Мислам дека е преместена, а може сега ја има и на двете локации не знам. Битно истиот газда е и истите материјали би требало да ги има
јас имам вакво од SEWA на плоштад, ама сакам поголемко зашто мн бргу ми испарува маслото (лаванда). Не беше скапо околу 70-80ден
Дали на yahoo meil има можност да направам посебна папка и да селектирам мејл адреса и сите пратени пораки од таа адреса директно да ми одат во таа посебна,ново направена папка?
Знам дека повеќето продавнички во Гтц затвараат после 8, ама мене ми треба точна инфромација за продавничката со Конверс, до колку работи?
зошто на долниов дел од форумов пишува 2009-2012 сите права се задржани, после 2012 ќе ја нема фемина
Може да ми дадете линк од Lacoste продавницата? Најдов нешто ама никако не можам да го најдам делот со женски патики.
и јас нешто сакам да прашам! вака пр. јас сум мажена и сопругот мој има сестра која исто така е мажена, што ми се паѓа мене нејзиниот сопруг??
Она ти е золва ама за мажот нејзин мислам дека нема посебен назив ако не се лажам (ако има поправете ме)...помеѓу тие што ги знам шура,стрико,девер,сват,баџанак,тетин (и од женските балдзка,снаа,јатрва,сваќа,тетка,стрина..) нема име за маж на золвица
Шура е брат на жената (невестата) т.е. шура имаат мажите Поточно на мажот ти му е шура, па можеш да си го сметаш и ти како таков.
Во секој регион може да се даде различно име. Јас знам дека прибидејќи она ти е золва, нејзиниот маж тебе ти е золвеник. Во нашиот регион тоа така се вика, не ме држете за збор.