Фала. Добив потврден меил тек вчера, после една недела. Се надевам ќе стасат до одмор. Имам нарачувано ама заборавив дека се толку бавни. Да знаев дирекно од дуќан ќе ги земев.
Девојки дали можете да ми препорачате некое средство за дрвени површини (за плакар, комода)што дава убав сјај како политурата, ама да не е политура оти ми се повраќа од мирисот само што ќе помислам?
Си пробала ПРОНТО? Има со различен мирис, јас зелено имав, многу беше пријатно (спреј е) Дава убав сјај и свежина на комодите плус место за еден ден, нема да ,,падне,, прашина три дена
На која апликација/страна гледате филмови на смарт телевизор? Страна што нема да ги симнува филмовите и нема да е полна со реклами.
Одам на Интернет- Chorme и пуштам на вообичаените страни што гледам ама сите имаат реклами (не дур трае филмот него на неколку клика)јер се со српски превод. Гледам на: -popcron Serbia -filmativa -gledalica -filmowood -filmovizija
Zdravo. Aj kazete mi nekoja online stranica kade sgto mozm da plakam so visa kartichk ili so klarna. Nekoja shto praka vo skopje. Osven aliekspres i amzon... i ebay...
Најчесто за месец- месец ипол ми стигаат пратките. Само еднаш ми стигна за 2 ипол недели, ама па и шипингот на производот беше прилично висок.
https://m.facebook.com/tactMK/ Дали имате купено часовник од тука? Квалитетни се? Сакам да купам часовник за подарок, па ги најдов овие.
Можеби глупо прашање но I don't care. До сега ја немам шатирано косата планирам следната недела па ме интересира колку време би траело сето тоа. Косата ми е долга до рамо.