Не е глупо прашање, напротив. Сите сме некако во трка со времето денес. ^ зависи. Зависи каква ти е косата, и колку сакаш да ја осветлиш. Дали сакаш да правиш прамени во две или пак три бои ... Без 3часа не си.
Смотана колку сум, не приметив убаво дека сребрени се на сликата Едит: https://www.facebook.com/186490553622/posts/10157878835463623/ Еве ги
Стара чарпија имаш, на влезот на Битпазар према чаршијата. Ама јас ич не им ги сакам чевлите. Квалитет никаков и тотално неудобни се.
Планирам утре да одам за Охрид со автобус, дали знае некој дали треба ден претходно да се извади карта или може утре пред поаѓање? Итно ми треба одговор
Кажете добар акционен филм. Од типот на Taken, Focus или нешто со полицајци ко Man in Black? Само да нема sci fiction @maaraa96 јави се денес во компанијата и резервирај карта за утре и прашај дали може утре да ја подигнеш.Бидејќи тие се чекираат колку што знам.За со автобуси не сум 100% сигурна дека може. Јас од Охрид се враќав со Класик Компани со комбе.Во 7 сабајле ја резервирав картата после во 9ипол кога требаше да тргнам ја подигнав ја платив.За кај нив знам дека може, ама и помалку патници превезуваат.Најубаво јави се и прашај, овде може и неточно да ти кажеме
Не знам точно кое време ќе одам, како за беља можеби нема да стигнам автобусот не прават проблем на шалтер ако земеш така пред поаѓање? Затоа што знаат некогаш да бидат незгодни Инаку работен ден, веќе не е кнап сезона не верувам дека е гужва до толку
This means war, Shaft, Escape plan, Murder mystery, In Time, No escape, Ride Along 1 и 2!, Central Intelligence.