Точно е дека со школо почнуваме на 10ти? Ми пратија една слика на Сител што кажале а не можам на интернет да ја најдам веста. Пратете линк
Можеш и на денот. Нема за што да ти прават проблем, освен да не ти дадат карта ако нема место Да. И не е ич скапо. А раат си цело време.
Цената се движи во зависност од локација, големина на стан, како е уреден, дали ќе живееш сама или ќе делиш стан со други цимерки и ред други работи. На фб има група ,,цимер, дека си бе цимер" таму имаш најмногу побарувачка/понуди
Дали некој знае како можам да проверам детална сметка на т - mobile преку нивната апликација и дали воопшто може да се провери
Може да се провери деталната сметка ако имаш профил на нивната страна. Регистрирај се и ќе имаш увид во секое време.
Имаш група Цимер, дека си бе цимер на фб. Провери таму нудат и станови и бараат цимери. Цената зависи од тоа колкав е станот, колку луѓе би биле, различно.
Има низ поголемите и поснабдените аптеки. Другарка работи во зегин па има спомнато дека од таму го зимаат против целулит.
Незнам дали има низ аптеките ама овие страните по фејсбук на алое вера(by sonya forever мислам дека точно беа, не ми се смејте) гледам дека продаваат кремови што содржат екстракт од бор и има мн.позитивни коментари. А за само екстракт не сум слушнала до сега, незнам каде и колку е достапен за купување. Ако е потешко можеш да побараш од оние постарите кои прават креми, масти од природни билки па може имаат. Имаше еден од Прилеп, Зоран се вика правеше само кремови од бор, незнам дали уште со тоа се бави човекот, некој може го знае.