Има, ама не знам колку големи бараш. Оди во тоа кај Рамстор, најснабдено е и стално работи. Според тоа што сум видела, најмалите и најголемите броеви последни се трошат.
Знае некој зошто ми наплаќаат и за вип пакет и за а1? Пола од ова ми беше сметката минатиот пат... Грешка ли е, не знам дали да се бунам...
Колку чини да се наполни еден балон со хелиум? Да знам дали да нарачувам од алиекспрес или нема логика? 80см е бројката.
Па не знам како идат тие броеви ама еве ќе ти кажам вака јас тогаш на дечко ми му купив кошула XXL и му беше мала имаше околу 115 кг . Има еден бутик после рекорд една станица има многу големи броеви само не знам како им се цените .
Може ли во мекдоналдс кога нарачуваш на оние компјутерчињата што ги имаат внатре да нарачаш пакувано за дома или мораш да нарачаш лично на вработената за да ти го пакуваат? Несакам да нарачам на mcdrive оти незнам јазик
Можеш,имаш две опции за тука да јадеш или за носење и кликаш за носење,си порачуваш,плаќаш со картичка или на каса и си чекаш да ти ја направат нарачката
Каде во Скопје во околина на католичка црква можам да најдам добар шнајдер?? За теснење на фармерки ми треба...
Ве молам да ми одговорите тие што знаете, братучетка ми сака да го стави факултетот на мирување, значи да не го запише сега овој семестар, ме прашува дали ќе може после да ги полага тие предмети што и се платени од предходниот семестар ( значи предметите од летниот период) и после пак да се врати активно на факултет и да запише семестар , фала.