Да ми кажете дали може да најдам џогер со корпа во рамстор? Или каде на друго место а да не е џамбо или Базаро?
Здраво. Контакт од социјалното во центар. Тој што им е на интернет е исклучен... ве молам итно ми е... или од архива...
Во саботата нарачав нешто од sminka.mk и на сајтот пишува дека доколку е направена нарачка во сабота или недела ја праќаат во понеделник, за да ми стигне во вторник. Уште ништо не стигна а ја платив со картичка... Цел ден ги барам на два броја никој не ми се јавува. Што да направам?
И мене уште не ми е стигната а може има недела поминато откако нарачав... Пишува дека е shipped а нема ништо...
Дали за да влезам во Бардовци, треба да имам некој таму за посета или можам онака да влезам? Сакам да идам, па да си прашам
Зависи каде одиш, ама генерално не пуштаат без најава. Јас сум ја носела баба ми на преглед на одделение, ама претходно најавени сме биле кај доктор и не примале.
Не најдов ништо на тие три места. Ми остана Топер ама сакав мислење од некој што веќе поседува речник да сподели мислење од каде го земал. Фала во секој случај