Од сликата не се гледа баш добро дали се работи за затнати пори, црнки или нешто друго, но кога и да почувствувам некаква нерамна текстура на лицето, практикувам да стојам над пареа 5-10 минути за да се отворат порите и потоа ги чистам. Повторно со туфер поминуваш на лицето со некаков тоник, лосион или се миеш со гел што го користиш за лицето, плакнеш со ладна вода за да се затворат порите. Кај мене се покажа ефективно.
Во февруари ми пишаа казна т.е. негативни поени и ми стаса во мај писмо за одземање на возачката од 3месеци. Планирам да ја оставам возачката декември,јануари и февруари. Прашањето ми е дали може тогаш зошто ке фати 2020година? Да не си направам проблем?Да не има некој рок?
Дали се наплаќа проверка на состојба на банкоматите на комерцијална? Од прееска кога проверив, и сега сакајќи да извадам, се јави друг износ....? Зборам за растојание од 2часа помеѓу двете проверки
Дали повеќе се исплати да полагам Амадеус или Иата курс за работа во ТА? Која е разликата помеѓу овие две ?
Dali vo Skopje ste vadele izvodi za lica rodeni i isto taka so adresa na ziveenje vo drug grad i dali pravat nekakov problem?
Каде со сигурност можам да најдам вакви пластични чаши? Или слични, но стриктно да се цврсти бидејќи ми требаат за десерт. Spoiler