На фб имаат објавено во која продавница колку попуст има. И самите продавници објавуваат, Пеко,Зегин,Енци Менци имаа одредени попусти.. Е сега во реалноста како е ,не знаеме
Итно ми треба одговор кој знае, освен кај Африм каде може на друго место да снимам заб ама да ми дадат снимка не цд? Во Аеродром што правев до Делфин продавницата за миленици ужасни сникли ми дадоа, друго место? Фала.
Дали може да уплатам уплатница во комерцијална банка, ако на уплатницата пишува дека е примач стопанска банка? Ве молам за итен одговор! Благодарам
Здраво На фејсбук имаше една страна што не можам да ја најдам - На нејзе имаше слики : маса со ногарки ко мускули и пишува мускулна маса Или ќесиња в воздух и нз што друго пишуваше ЌЕСИ летам Да не знае случајно некој?
Мислам дека имаш право да одиш во Грција само мора точно да ги пресметаш деновите... За државјаните на Р.М. важи правило дека имаат право на престој 90 дена во период од 6 месеци, сепак повторно провери си
Како се аплицира на вработи се???најдов оглас сакам да аплицирам ама нема никаде таква опција ај ве молам тие што знаете пишете дека трае до утре огласот, фала
Јас имам нарачувано од кај нив. Јакната топ,исто како на сликата. Доставата за ден-два. Задоволна сум
Знае ли некој како оди со полагање испит комисиски да ми објасни подетално?Комсијата би биле професори од истиот факултет или?
Види кој е изворот на огласот прво. Ако е прв.мк, не се ни обидувај, наместени се, само некому продолжуваат договор, затоа нема основни податоци каде да се аплицира.
Dali bil nekoj vo dm vo siti moll imali popusti na se -15% kako sto pisuva na nivna strana posto im e rodenden?
Знаете од каде можам да најдам огледало со натказна? Да биде со пристојна цена мислам не многу скапо. Не сум од Скопје.