Земи си 20-30 денари за во секој случај.Знам дека во Виница и Делчево не плаќаат казни. Во Штип се плаќа по денар од ден ако каснеш.
Мајка ми се осигураше преку WFP, имаш и убава заработка ако правиш полиси ама мн.тешко да најдеш повеќе од еден да осигураш зошто едните се веќе осигурани, а на другите им е скапо. Лично за себе е убава работа. 11-13.10, викендов. Во сите фото студиа имаат албуми, баш за свадба.
Феминки од Штип,Ќе Ве замолам за информација. За колку време се стигнува од Скопје до Штип со автобус? Имате ли некој проверен превозник да препорачате? Која такси компанија ја користите низ градот и ви е сигурна? Фала многу
За околу 2 часа и тоа мислам преку Велес се оди.Добри се Берово Транс,за други не знам да ти кажам.Авто-Атом се така-така.Овие се почести.Бисер пром е еднаш во денот само. За такси компанија,па 13-900,13-560. https://zk.mk/taksi-kompanii/stip Тука имаш повеќе опции
Од 1h до 1h30 минути најмногу. Можеш со било кој превозник јас до сега само со руле турс се имам погодено да се возам, зависи како ти одговара со терминот. Со било која компанија да се возиш се сигурни, само кога ќе слезеш од автобуска имаш мн. таксиња што чекаат за патници па внимавај во кое ќе влезеш. Има доста диви таксисти, за 10-20денари се поефтино, но никако не влегувај ако си сама. Гледај да биде означено, бидејќи јас сама имам заглавено во Штип со див таксист. Имаш 13391, 1565, 1580 и др.не ми текнуваат во моментов.
Јас ја користам bg player, преку апликацијата мораш да ја ислушаш еднаш песната и автоматски потоа можеш да ја слушаш и без интернет плус со спот.
Касно палам, ама најубава паста во Охрид имам јадено во Ди Анголо. Уствари се што имам пробано ми е убаво. И сеа ме настрви.
Итно феминки да ми препорачате некој мајстор бољерот во купатило не ми ја топли водата или каде да барам мајстор за утре ми е?
Имам едно глупо прашање Дали апсолвент се рачунаш уште на почетокот на 4тата година на факултет или дури на крај на 4та година? Јас мислам цела 4та година се рачунаме апсолвенти, ама дигиталниов речник ме замисли со дефиницијава: Студент што ги запишал и што ги заверил сите семестри и добил право да ги полага завршните испити. На УППИ образецот има, па ме замисли дали треба да се означам како апсолвент, сега сум четврта година, седми семестар Студентот е апсолвент ДА/НЕ и тоа по .......... пат
Ако мислиш на hammock тогаш, ги има во Веро Цамбо или па поквалитетна варијанта но поскапа е во Scout. Не знам дали имаат Номад или пак Runners продавницата во Гтц, ама сепак не сум сигурна за овие две дали држат.
Како се вика продавницата што е за свечени фустани на третиот кат, една голема е. И дали имаат фб страна?