Дали знаете каде во Скопје има фотокопир (каде што принтаат и во боја, нормално) но да работи и за викенд (сабота)? Или уште подобро, и утре? И дали има во City Mall или Ramstore, низ трговскиве... Знам дека тие работат и за празници.
Јас знам дека си апсолвент кога ќе завршиш со слушањето на сите предмети, односно со сите предавања. После тоа сѐ што ти останува запишуваш како апсолвент. Фотокопирот кај Гоце студентскиот обично работи и викенди. За празници не знам, ама сабота треба да работи.
Не, ама што и да ти притреба лесно се наоѓа некој што оди до градот и ќе ти купи без проблем, барем јас имав таков случај со газдата на Етно Караула.
Некоја фб страна на која праќаат по карго... Сакам да си купам некои есенски чизмички не високи такви обични за есенно време ако знаете некоја страна да ми предложите?
Вие што имате машина на Нескафе за кафе, препорачајте ми добри капсули мислам врсти на кафе кое според вас е најубаво
Лаптопот ми е расипан доколку некој од вас знае да поправа или познава некој што поправа нека ми пише ЛП.Благодарам.
Во Џамбо има убави, со различна боја на рамки имаат. Башка не се многу скапи околу 500-600 денари се.
Тетка ми го има истиот и е задоволна, јас бев подолго време кај неа на гости и убаво кафе прави, лесна е и за употреба. Посебно на dolce gusto кафињата ми се ептен убави, мислам оти нема да згрешиш.