Матичен лекар може до 7 дена боледување да одобри. За 15 дена одобрува специјалист. Нагоре веќе мислам комисиски дека е.
Ги земав во странство, искрено се разочарав. Класичните Рафаело се многу повкусни, барем за мој вкус.
Јас лани од матичен земав 7 но бидејки не ми беше подобро ми го продолжи до 15дена,не бев на специјалист.
Не знаев во шо тема во категоријата Религија да пишам и зато овде си реков. Дали знајте кајма во Битола да нам икона од Света Јулијана и шо цена?
Девојки, да ми препорачате гел, нешто како afrer care по депилција на препони. Ми се прават како ситни бели брунчиња, а немам нерви да лупам алое вера и со блендер да блендирам по 3 пати на ден.
Побарај го на фб Златко Лечковски, дечкото е од Битола и изработува и црта прекрасни икони. Можеш да му кажиш што точно сакаш и ќе ти направи ремек- дело. Јас лично имам земено икона од кај него и сум презадоволна.
Истиот проблем го имаат и машките. Нај обичен медицински алкохол пред, задолжително, пред депилација и потоа, нема поефикасно.
Алхохол не се препорачува за такви работи ,можеш само да ја иритираш кожата уште повеќе ,алкохолот ја души и иритира кожата а после депилација кога е уште почувствителна уште повеќе.
Има во мали шишиња од по 70 милилитри па нагоре. Не, нема да ти се иритира кожата, алкохолот ја чисти кожата од секакви нечистотии, натопи на некое мало чисто крпче и помини само еднаш на делот што ќе го депилираш. Геловите не се доволно ефикасни да ги извадат сите нечистотии, затоа алкохол. После нанесувањето алкохол, stratum corneum (површината на кожата) е чиста од мртвите клетки и од микробите и може да се нанесе средство за омекнување на влакната, да се почека три четири минути и немаш гајле. На крајот исто алкохол или крема, 100% ќе нема никакви проблеми освен неколку минутна иритација.