Подобро побарај мушама бела по пазарите, има многу убави со бели шари, попрактична е него ли чаршавот од кој не се вадат сите дамки.
здраво дали во сабота навечер се плаќа паркингот во аеродром? бидејќи пишува дека до 15 работи службата ако знаете да ми одговорите
Ау не. Ем што ми изгледаат старомодно и никој веќе не ги става, туку и кога ќе ги оставиш подолго време да седат во фиока на пример добиваат некој ужасен мирис на гума....
До 19:00, ама некад си идат порано Инаку да не знаете дали можам да се јавам некаде да видам дали ми е готова возачката книшка? Три пати идам и ме враќаат со одговор да дојдам за една недела, дека е во изработка
Дечки ве молам, значи ве молам кој знае како и дали можам да ги вратам избришаните слики и видеа од мобилен на кој претходно му направив фабричко подесување т.е рестартирање? Сликите претходно ги префрлив на компјутер, ама доста видеа од внуците не сум ги префрлила, а многу ми беа важни Кажете испробана апликација нешто, јас повеќе апликации спуштив ама не се вратија...
Еден мој близок ќе оди на разговор за работа во странство преку агенцијата мацедо хрм, ако некој бил преку таа агенција или знае нешто за неа нека ми пише ви благодарам.
Ја спуштив и таа апликација, ама не врати ни едно видео Не знам дали и воопшто може да се вратат избришани слики и видеа од форматиран телефон?!
Дали си на андроид? Ако си, има една апп од самиот ѕелефон photos + таму сите слики и видеа се зачувуваат дури и кога ќе избришеш се. Само што зависи како ти е подесена апп, ако ти е да се автоматски ажурира тогаш зачувува се. Ако е на мануелно тогаш ќе фалат одредени фајлови.
Kako da napram ova za moj ddv za fiskalni smetki se registriram i nemozam da se najavam oosle? Pomosss
Барем да кажеше од кој град си ако си од Ск има во Топанско во Fresh Viva голема новоотворена продавница е, има убави чаршафи за на маса, не се сеќавам колку беа, ама не беа нешто скапи.
Таква апликација треба да спуштиш пред да направиш форматирање или пак да си направела бек ап. Сега џабе е. Па оди за една недела.
Не си ме сфатила. Три пати сум била и три пати продолжуваат за уште по недела дена, затоа прашав дали може да прашам телефонски дали е изработена, да не си го губам времето. Како ми одговори ко да не се разбирам од збор