Ednas okolu nova godina bev. Dali prvi ili vtori januari.znam deka ne rabotese. Se mi ispaga na drzaven praznik da odam.za toa si prasuvam pred da odam.
Девојки, да ве прашам дали некоја од вас знае кај можам да најдам наметки тие што ги користат фризерките при шишање?
Дечки не се смејте за прашањево Дали чевли (поточно чизми) може да се носат на хемиско чистење или само гардероба чистат? Превртена кожа со специфична боја никако не можам да ги исчистам како што треба
Зависи дали хемиското располага со соодветни средства, ако да, тогаш може. Ако си од Ск прашај во Тонели. Во Runners.
Може ли некој да ми каже каде се поднесуваат документи за паричен надоместок за новороденче од државата?
Некоја од вас да не се регистрирала во матично додека чека бугарски пасош? Ќе ми направи проблем промената на презимето?
Ќе ти направи. Да не те плашам, ама ептен се комплицира така, знам од моја братучетка која ден денешен има ваков проблем. Посоветувај се со некој, ако имаш посредник најдобро. Можно е да треба да си го вратиш своето презиме.
Моја другарка има бугарски пасош, се омажи и си го задржа моминското презиме затоа што процедури се доколку промениш презиме