Јас имам,помал е само,за чевли . Добар е онака,ама тоа напред што е како завеса да кажам што го затвора плакарот,се извитка целото и ич не личи убаво.
Ми треба предлог за туристичка агенција со која сте имале искуство досега. Пред се, ми треба туристичка агенција која организира патувања за Нова Година, некаде на Балканов, можеби Софија, Белград итн. Фала!
Дали знаете каде можам да пријавам гласна музика,бидејќи кога вртам на бројот на полициската станица во мојата општина никој не крева?
Како да сменам пасворд на Gmail од Ајфон? Ем сум заборавила ем на германски ми е не можам да најдам. Отидов на Gmail App отидов во settings и нигде не пишува passwort ändern ( change password) или пак passwort vergessen (forgotten password). Плус што не си ни го знам пасвордот.Не знам дали е тој што мислам дека е
Balkan fun, Aries и за една нова година бевме преку битолска агенција Тео мислам дека се викаше. Добро искуство имам и со савана, ама за летување само.
Друштво кај можам да најдам куфери/торбици со прикладна цена за патување со визер? Конкретно димензии 40-30-20
Лани бев во Белград преку BalkanFun. За парите се доста во ред да ти кажам. Сместувањето е во ученички домови кој не се пространи, но се многу чисти и не се ни налик на нашите. Го кажувам ова, зашто на луѓето веднаш им доаѓа слика во ум од нешто ужасно кога ќе кажам дека бевме сместени во ученички дом. Храна немавме вклучено во цената, но во Белград лесно може да се снајдеш за храна и цените не се толку различни. Два дена имавме организирани журки, со тоа што имавме и плус една дневна журка. Вечерта на Нова година, имавме бесплатен пијалок цела вечер без да го бркаш келнерот после 00:00 и тоа е момент кој посебно сакам да го акцентирам. Со добро друшто и за евтини пари, топ.
Девојки дали знаете што е потребно за да се работи во пеперути или никоб обезбедување? Порано една другарка мислам зема некоја обука,курс за во никоб околу 300евра, но немам контакт со нејзе веќе за да ја прашам. Да не има некој тука што знае?
Треба да имаш прво лиценца,која се полага и кошта 500 евра,се полага за оружје,ако не си осудуван,се поднесува прво до суд барање,па судот ако немаш кривични дела ти одобрува за оружје,па се полага.Најубаво јави се во Агенциите кој ги наброја и таму ке ти објаснат све детално.