Ми треба сместување за 1 вечер во Штип. На booking освен Hotel Urbanista ( кој е ок, ама со доста висока цена) и Kanal 77 ( кој не ми се допаѓа) и хостел, ништо друго не ми дава. Да не знаете некој друг хотел или некоја опција за пристојно да се преноќи? Ќр ве тагнам @joy1 @Bubce38 @GirlRose мислам дека сте од тој крај
За хотели ќе ги набројам тие што ги знам,а услуги ич не знам. Има приватни смештај,али се е тоа за студенти не знам дали би се нафанале за една ноќ Јас за Урбаниста имам слушнато само пофалби,но соленко е. Хотели освен тие се и: 1.Оаза-мене од надвор ми личи на пропаст од хотел.Али,види си.Искрено, не знам баш 2.Ваго-не е баш во Центар,али мислам дека е ок 3.Изгрев-за овој хотел имам слушнато добри работи,ама пак не знам 4.Еден кај трговски(Гарни да се викал)-овој е хотел хорор.
На телефониве имало опција да се снимаат разговорите што сме ги правеле(Audio снимки). Прашањето ми е како можам да си го заштитам мојот глас, да не може да се снима во тек на разговорот? Другарка на iPhone си има направено, но на Android не можам да се снајдам. Помош?
Караоке микрофон во Скопје? Ги има на алиекспрес, евтини се многу, ама немам време да чекам да стигне.
Дали некој знае некои групи за хорско пеење за возрасни да вршат упис на нови членови? Порано одев на хор како средношколка во моето место на живеење ама овде во Скопје не знам како е и ако некој има предлог нека ме информира. Ми се појави пак некоја желба и сакам да пробам повторно
Здраво,сакам да прашам дали има хемиско чистење во Рамстор,и каде на друго место во Скопје може да се најде?