Има на крајот на Градски парк, од каде можеш да излезеш кај хотелот Александар Палас Всушност имаше порано, не знам дали уште постои, ама би требало
Дете бев, има околу 10тина години, кога имав отидено таму. Фала богу нешто да опстои толку години, да не го уништат.
Да не знае некој како ги викаат оние мали книгички со хумор најчесто ? Пример Има плава позадина и на десната страна маса. Но нозете на масата се ко мускули. И на сликата на левата страна пишува Мускулна маса. Или Пластична ќеса ,,лета,,. И на неа пишува Ќе Си летам.
Дали некој знае дали автобусите што идат Скопје - Куманово поминуваат кај Етно село Тимчевски? Не знам кај се наоѓа точно.
Девојче, милион пати ти објаснивме сите на форумов, и јас во приватна порака, на страната на универзитетот си има убаво дадена табела што и на која шифра се уплаќа за презапишување година, иако мислам дека веќе рокот е поминат. Лесно е да се плука по универзитет и институции, ама да се уклучи сопствениот мозок малку потешко
Kako prvo rokot ne e pominat,ako bese pominat nemase da prasuvam....ne plukam po univerzitetot....plukam po studentskata sluzba sto ke ti e strav da otide covek da prasa nesto...ke docekas namurtena faca I skisnata sto ti veli odi si za tebe poveke nema sansi za studiranje......sopstveniot mozok mi e dovolno uklucen.
Одлично, се надевам овој пат ќе се снајдеш со собирање на сумите од табелава и успешно ќе си презапишеш година
Blagodaram,bidejki tvojot mozok e uklucen a necij ne...tebe ke te prasuvam za se.....I ovde covek niso da prasuva bidejki ima prepametni
Едит: Црноока, секаде низ земјава ќе се среќаваш со намуртени фаци, но не е целта да се откажеш на првата препрека. Најдобронамерно, мораш да се навикнеш и прилагодиш. Башка, подобро може да ти одговорат тие служби се разбира доколку не се откажеш, отколку ние овде што не сме целосно упатени во ситуацијата. Секое добро.