Да во право си,гледаш од една фаца бегаш на друга налетуваш,како оваа паметната со уклучен мозок овде на фемина. Поздрав мила,секое добро и тебе
Мислам дека е сосема во ред доколку се јавиш, се извиниш за непријатноста и ги замолиш за презакажување на терминот заради тоа што си болна. Секоја нормална човечна фирма ќе те разбере. И болна да одиш на интервју, нема да го дадеш најдоброто од себе.
Има го дава како проверка на сметка ама само пишува колку треба да се плати и бројот нема дојдовни повици пораки и т.н мислам можеби се проверува на друг начин, па затоа и пишав
Каде има поголем избор на миризливи стапчиња? Земав од Џамбо, ама само еден тип има таму. Има ли во Бриколаж?
Не ми реагира тачот на лаптоп , пробав на нет пишуваше seetings да проверам опциите да не ми е исклучено нешто, проверив се е уклучено, не знам како да го направам ако воопшто може да се направи да не го носам на поправка, имал ли некој ваков проб?
Отвори Device Manager, во Mice and other pointing device види дали имаш извичник кај Touchpad. Ако имаш дривер за Тачпадот, реинсталирај го.
Probav, bas i na nekoi videa na youtube gledav kak site ima nekoi opcii, kaj mene nikakvi opcii nema kaj tie koga ke kliknam samo ok ima , nemam pojma kako se rasipa tacov, duri ni opcii nema vo device manager
Пробав фн плус ф6 се исклучи со маусот не можев да мрднам и после пак истото го кликнав проработе а тачот кога ќе кликнам пак не сака ,ама вака со стрелката реагира туку кога ќе кликнам не реагира ништо...
Штом немаш никакви опции, драјверот треба да си го реисталираш. Симни го од интернет ако го немаш и инсталирај го.
Дечки каде во Скопје може да ми испринтаат слика на дуксер? Ама да не ми падне после првото перење, некаде каде што стварно квалитетно ги прават? И дали треба јас да купам дуксер или имаат они?
Ако не се лажам Master print мислам се викаше одма после просветно дело на рекорд кај зградите има табла и пишува , јас имам принтано маичка пред повеќе од две години , блузата обледе од носење, принтот уште е на место, за маички можеше да донесеш или од кај нив да ти дадат они а за дуксер не знам.
Каде поточно се наоѓала гостилница "Кај Злате"? Знам дека има една во Пролече, јас за другата прашувам, негде кај Џамбо.