Зошто не можам кај една форумџика да пратам лп? Постои ли таква опција или нешто не е во ред? Како да стапам во контакт?
Купи еден памук, или како и да се вика материјалов во кутијава, и направи му засеци со нож. Лајк а бос, после ќе имаш таков. Можеш после да си го ставиш во дрвена кутија, или ако немаш, во подвлачена кутија од бонбониера. Сунѓер бе, сунѓер се вика. Памук, жити се.
Ако е во ладоро, не очекувај мала сума, таму се е изгор Имаше едно дрво во авон за држење на накит ама 700 денари беше P.S Вистина ли е дека карта за концертот што ќе биде во чест на Тоше сега карта е 1500 денари ??
Па пишуваше некаде дека поскапи ќе бидат картите затоа што е ограничен бројот на места (а плус и најавуваа некои си таму оперски ѕвезди, а нив треба некој да ги плати).
Хипстер јас бев пред некој ден имаше попусти и тоа огромни.Иначе кога нема јас не влегувам а не па да купам нешто И да, го премачкав новчаникот со крема и не мириса веќе, фала
Вистина е. Поради помалиот број на седишта, а големата заинтересираност за настанот, картата е поголема. Мене ми е ова навистина глупава идеја.
НЕ само глупа, ЛАКОМА! Знаат ли они дека Тоше немаше концерт со карта над 500 денари?? Барем последните неколку памтам сите беа со пристапни цени! Ми делува како да сакаат да печалат на него. Тажно
Дали тоа лизгалките или као и да се викаат се наплаќаат плус во борис трајковски лизгалиштето или само 20 денари од саат се плаќа ?
Срамота е ова! Џабе се фалат дека е наш, кога му вадеа 4 год. од смртта никаква почит не му искажаа. Додека србите имаа неколку часовна емисија со естрадни уметници кои соработувале со Тоше, интервјуа и секако неговите песни. Статуата е за никаде направена, што се вика дете мало ќе ја направи поубаво. Ама зашто да се вложи пари во тоа? Битно мудата на Букефал се златни и светкаат на сонцево.
^ Koга сме веќе кај лизгалкиве да прашам , каде се наоѓаат тие во Битола ? Сакавме да одиме со другарките в сабота ама не знаеме каде се наоѓаат кн`ките ...И влез колку е ..
Да прашам само мене ли ми е олку нервозен и мутаво сив период или и на некој друг? И има ли некој друг толку неразбрано безобразни комшии или само јас??