Девојки имам јас едно прашање до вас. Имам една чашка дома и многу си ја сакам, ми ја купи една посебна личност пред некој ден и проблемот е во тоа што има налепница а со миење само ќе се извади налепницата.Е сега што да правам за да не се извади налепницата не можам да не ја мијам???? Хелп
Исечи ќесичка во големина на налепницата, стави ја врз неа и убаво облепи ја по краевите со селотејп за да не пропушти вода и измиј си ја.
Знаете ли дали работи Еми-медиа што се наоѓа после собранието кај портата во редот на Јуник и Голден роуз? Денес бев околу 12 затворено беше...
женски може знаете каде можам да си купам вакви игли за плетење преку нет дека не сум од ск а тука кај мене во градот нема такви
Како се вика дечкото од ѕвон ,новите народни приказни, може во други емисии за млади да се појавува? На изглед црн со мали коси очи На МТВ обично.
Кога се поднесува за дозвола нели се поднесува и за книшка. Две слики тебаат и таму некој формулар. И кога ти ја даваат возачката ти ја даваат и книшката
малку глупо прашање...што е разлика меѓу одделение и клас? во основно беа одделенија, во средно се класови....онака чисто информативно...знае некој?
Нема разлика, истото е.Ама, и во основно се наставници, а во средно се менуваат во професори, а и тоа е исто
Девојки ќе во замолам за одговор: дали некоја од вас има информација колку чини печатење на магистерски труд и укоричување но со тврди корици (не се спирали). Дали некоја од вас имала вакво искуство или можеби имате информација? А, да и колку време е потребно за печатење и подготовка? Благодарам
Девојки кога уклучувам песни на мобилниов ми се покажува ФАЈЛОТ ИМА НЕТОЧНИ ПОДАТОЦИ. Дали можам јас сама некако да го опраам или да го носам на сервис? Гаранцијата сеуште не му е истечена. Мобилниот е ваков http://4.bp.blogspot.com/_tJWAj3uQB7k/T ... i-nero.jpg Го поставив прашањево и во соодветната тема, но веќе подолго време нема одговор.
Стави на корка лепче вино и држи го така , мене ова многу ми помага... и јас имам ист ваков ама овој проблем го немам, види какви песни ставаш да не не ги подржува се случува некогаш и така..
Не ги вклучува ни оние песни што беа во телефонот кога го купив. Некој ако имал ваков проблем и го решил сам нека ми одговори.
Знам,ама кога ја подигнав возачката не ми ја дадоа киншката.имам различни информации ,едни твдат дека ја даваат,други дека останува таму во МВР.Не знам што е вистина
Јас ја зедов сега пред 2-3 недели и не ми ја дадоа книшката као останувала кај нив. (од исто село сме, оној албанец таму така не оправља )
Ќе прашам нешто но немојте да се смеете дека незнаам . Која е постапката како се префлаат пари на трансакциона сметка ?
Aко сакаш да ти префрлат тебе тогаш ти го даваш бројот на твојата трансакциска на тој што треба да ти префрли, оди во банка (најдобро во истата каде што имаш отворено сметка) и на твоја сметка префрла пари. И ако ти треба да префрлиш на некој постапката е иста.