Здраво,имам темно кафеава коса, сакам да ја осветлам до овој степен првично А потоа до овој Па ако може да ми предложите добар фризер во Скопје и која би била цената отприлика?
За практична настава можеш со висока, а за предметите како Анатомија, физиологија мора да имаш општа медицина.
Бела дона во Лептокарија. За другиве прашања ќе прашаш таму зашто се зависи од должина густина блабла. И обавезно олаплекс да ставиш зашто после вакви авантури многу гори косата.
Мајка ми зела Рамстор Клуб картичка,но не ѝ дале формулар за пополнување на податоци,а пишува на нивниот вебсајт дека треба да се пополни. Треба ли?
Има и во Џамбо. За 10тина дена обично стигнуваат. Е сега мене ми стигна на домашна адреса картичката, ама за активација требаше во филијала да отидам. Бидејќи стигна само картичката, пинот си го бираш ти. А, претходно мораше од филијала да ја подигнам, заедно со пинот во плико.
Здраво, кои права ги имам јас како потрошувач? конкретно се работи за играчка купена од веро џамбо во битола и тоа не баш ефтина туку со механизам од 1499ден. Толку многу ја сакаше и плачеше да му ја купам за на крај да биде расипан механизмот, односно на моменти работи на моменти кочи. Купена во понеделникот, денес ја носев во џамбо да ја видат и им кажав дека на моменти е ок, на моменти кочи ама за нив немаше проблем исправна била. Значи треба да се повози за да се види проблемот затоа што е на моменти. Се вратив дома со расплачено дете бараше да му купам нова иста играчка. Ајде зедов и нови батериии така ме убедуваа да не било до нив и пак истиот проблем. Снимив и видео за доказ како кочи механизмот. Каде да се обратам за помош да добијам исправна играчка?
Пак јас да прашам за исто Дали некој има порачувано од тука? ( Чевли , чизми, штикли-било што ) Ме интересира да сподели искуство..
За купена електроника за која приметуваш дека има дефект после неколку месеци, има ли шанси да ти се вратат парите?
Ако има гаранција, прочитај ги условите. Ако не може да ти ги вратат парите, би требало да ти ја поправат или нова да ти дадат.