Нека си направат сторно. Врати им ја. Ич да не ти е гајле. Крај краева кажи дека ви е дупликат поклон за роденден и одберете нешо друго ако не сакаат. (не сакам да лажам, ама јбг некад мораш за твои пари и тоа да го направиш) Купете после некое време нова. Ама секако тестирајте таму. Првиот пат со играчката нерви искинав, носиш поклон, се радува дете и оп не работи. Е кај сум била одма да реагирам, не после 10 дена. Играјќи ја расипало детето играчката. Последно хеликоптер некој купував 800 ден беше и викам да тестирам сакам, го отвораме лета ама лета на косо, не како што треба. Фино лепо нов ми донесоа што леташе нормално.
За болдов, не ги бранам ниту нешто слично, но има многу родители шо им купуваат па кога ќе му здосади на детето или ќе ја расипе ја враќаат ( по една недела и сл) со изговор таква беше кога ја купиле. Сум видела со свои очи во продавница за деца.
Јасно ми е. И баш поради такви, стварно кога има потреба да се замени производот, нема да ти дозволат.
Се намалува брзината. Можеш да се допишуваш, на мсн на пример, можеш да користиш апликации но не отвара медиа (линкови, слики, видеа). Browser нема да можеш да отвориш.
Потребно ми е итно,бравар (Клучар) во Неготино,ако имате број од фирма,или човек пишете ми во пп.Ви благодарам
Братучедка ми сака да се запише за стоматолог, од идната година, но она е цел живот левак а веќе е добро познато дека сите инструменти и машини се наменети само за деснаци, па ме прашуваше дали би ја примиле? Како би функционирала, постои ли некое решение? Фала
Девојки била ли некоја во градчето Трикала во Грција, кога е украсено како новогодишна бајка? Има понуди од агенциите, прво ги носат во посета на манастирот Метеори па во ова градчето, гледав слики и навистина е ептен магично
Ве молам итно ми е!!! Дали има книжарница/фотокопирница во Скопје во близина на автобуската станица или во близина на Министерството за образование и наука? Треба да испечатам документ од телефон(ќе им го пратам на блутут или на е-маил).. Не сум од Ск, а морам да го испечатам документов, фала вии
После гимназијата Јосип Броз Тито (кога одиш од ЈБТ накај МОН) во првата зграда има дуќанчиња неколку, пекара и фотокопирница. Побарај на гугл мапс доколку не знаеш каде се наоѓа гимназијата
Чоеци од Битола: Отко се сменаа такси бројојте само на алфа успеав 13 395 да запамтам и теа 13 354... Е са...некојпат ќе сум во гужва и тие ќе немаат коли...да не знајте како се бројојте са новите и на другите такси компании низ Битолана?
Ќе ја примат, ама нема каде да учи пракса како левак, оти сите машини на факултетот се за деснаци, барем немаше за леваци кога студирав. Имав во генерација неколку леваци, се снаоѓаа. Иначе си има машини прилагодени за леваци, само се поскапи, и потешки за набавка кај нас.