Има некој порачувано нешто од Преплет, со достава до дома? Ме интересира дали е сигурно, сакам да си нарачам една шоља, и пишува дека ти ја доставуваат запакувана како подарок, ептен ми се свиѓа така. Не знам ако отидам таму, дали ќе ми ја дадат така запакувана.
Мои блиски... коректно но нешто којзнае колку квалитет на кауч мислам купија што незначи дека е се и секогаш така ...
Да видиш во катната гаража спроти Соравија, ама тешко, знам дека многу брзо се пополнуваат местата. Не ми текнува како се викаше.
Зошто на Смарт-телевизоров не ми отвора Јутјуб?? Друго се отвара и гугл и фејсбук, сѐ. Пробав и да се одповрџам од вифи и пак да се поврзам ама пак ништо... Пробав и преку гугл да влезам на јутјуб ама ништо, не може. Кликам јутјуб и на екран си стои само логото од јутјуб и толку..почекав добар пола саат да видам што ќе биде, ама ништо..нема промени..Знае некој да ме упати?
Пишав во друга тема, но немам одговор па да пробам тука бидејќи е поактивна темава... Зет ми пред неколку месеци имаше проблем со опаѓање на брадата, но само на едно место. Според мислење на докторите станува збор за алопеција ареата. Но овој проблем се појави и на уште две помали места на брадата од пред извесен период и изгледаат како да се прошируваат. Правеше некои испитувања, снимање заби, алерготест на некои видови, но се беше во ред... Состојбава ме натера да прашам дали некој имал ваков проблем, од што се појавува, кои се причинителите за опаѓање на коса/во случајов брада само на одредени места (во форма на кругови)?
Кога ќе искочат карти за Бубамара? Дали знаете каде може да се купат, или како да дојдам некако до карта Одамна цвилам да одам на самиот настан и годинава решив да одам.
Zdravo, dali moze nekoj da mi preporaca so da koristam za prava i mazna kosa, mojata ja imam malce vitkana, pa i koga ja peglam po kratko vreme pak se vitka.
Здраво,сакам да прашам дали оваа онлине страна за спортска опрема https://www.dsport.mk e сигурна? Дали има некој искуство со нив?
https://www.facebook.com/sneakersofficialmacedonia/ да ми казе некој искуство и мислење за оваа страна