Здраво, дали знае некој до кога најдоцна треба да стигнуваат сметки од Евн? И што ако воопшто не добијам сметка на домашна адреса? Како ќе ја платам и како можам да дознаам колку сум потрошила претходниот месец?
Достава на цвеќе, чоколади, благце во Скопје? Изненадување за роденден е, бујрум споделете некој сервис.
За чувствителни раце, т.е кожа никако течен сапун, само тврд сапун, по можност со невен и на млечна база. Од сапуните со козјо млеко барај. Од искуство ова. А детергент за миење садови, било кој, под услов да миеш со ракавици. Во спротивно, сите ја оштетуваат кожата. Конретно чанта немам, ама ранец и новчаник имам, задоволна сум ептен. И накитот им е солиден. Од Карписа на пример, не сум задоволна, многу брзо се кинат рачките.
Не можев да најдам конкретна тема, сакам да прашам некој ако се разбира која би била убава локација во скопје за отварање продавница за накит и ташни, помислата ми беше за бисер-спроти капитол мол, ако има некој што разбира повеќе ако може да ми пише.
Гледај да немаш конкуренција, на убава достапна локација да е каде може лесно да се најде. Сано тие што се поблиску до Центар се со повисока кирија
Здраво, сакам да прашам дали некој знае овластен преведувач ми треба за преведување на изводи од македонски на германски,да не е многу скап (доколку им се различни цените на преведувачите)?
Mi trebat vakvi tubi za prelivi...dali se prodavat bilo kade ama samo tubi..sakam da si klavam vo niv domasno cokolado.