Предлог каде да купам новогодишни украси и декорации? Погледнав пред една недела во Џамбо ама скапо ми се виде, 1800ден за Дедо мраз
Каде во Скопје може да купам Тапети или Самолепливи стикери како на сликава ми треба Мермерен дизајн, ќе ве замолам некој конкретно ако купувал да ми каже од каде
здраво ме интересира дали за самостојно патување на малолетно лице (со наполнети 17 години) надвор од државата е потребно полномошно?
Дали некој има добиено леток од новиот козметички салон Салонист? Како може да се искористи ваучерот?
Од прилика колку се движат цените за портрет/карикатура, на една и пишав ми рече 1000ден. од лице(црно бела техника). Да очекувам некој што зема помалку или нема? Плус ако знаете препорака, предложете.
Прашај за цена кај човекот што работи портрети на штандот во Рамстор. Лоциран е спроти маркетот, до ескалаторите.
Јас земав пред 2 години, мислам дека од Џамбо или од некоја друга продавница, но сигурно беше од Скопје. Практично е многу. А и не беше скапо.
За филери не се оди на хирург Инаку добри се Перла центар, Дијагностички центар и Роберт Стојовски. Ја би користела само со Teosyal филер, чини околу 250 евра за 1мл.