Кај да барам играчки (кукли) со овие ликови од цртани? Само не од aliexpres дека за поклон ми се наредна недела
Нема соодветна тема, па ќе си го поставам прашањето тука Вие што работите работа од дома, како одржувате продуктивност, самодисциплина и мотивација? Почнав по 2 дена во неделата да работам од дома и вистинско мачење ми е. Не осеќам како ми поминал денот, а продуктивноста ми е на многу ниско ниво... Некој совет?
Здраво ... Сакам да прашам некој што има полагано тестови за прием на медицинска сестра за вработување . Да ми каже отприлика што има на тестовите . Некоја членка на форумов што е медицинска сестра и има полагано да ми пише ?
Дали Комерцијална банка наплаќа за користење на Интернет Банка мБанка? Да можам преку телефон да гледам колку ми е сметката, да плаќам преку интернет сметки..? Ме интересира дали тоа се наплаќа? Денес ми направија таква опција, ама се мислам дали да идам да го раскинам
Баш мислам дека беа на промоција пред 2 недели, но не знам дали се сеуште. Баш ако некоја нивна продавница ти е во близина, појди и прашај.
Јас користам таква услуга од Тутунска банка, се плаќа 70 денари месечно. Со проверка на сметка, трансакции, плаќање преку апликацијата.
Фала ви, еве го прочитав ценовникот. Мене ми дадоа кодови за поединечна употреба, значи претпоставувам не е ништо одземено од сметката. Сеуште не сум ни активирала со прво најавување, првин сакав да разберам како иде со наплаќањето.
Во Веро измешани се price tags. Спореди бар код ако си уште таму. На ова пиши хазелнут, а бонбониве се поинакви. Под кутијата до ова-следниот производ да не е вистинската цена за овие?
Каде да најдам од оние големите паричници со простор за многу картички? Во Страдивариус може да се најде нешто?